O agenciji

Dobrodošli u Ivamon!

Ivamon d.o.o. je obiteljska tvrtka za promet nekretnina i gradnju osnovana 1996. u Poreču. U našem dugogodišnjem poslovanju stekli smo bogato iskustvo u svim sferama gradnje i trgovine nekretninama.

Razumijemo da je rukovođenje nekretninama od životnog značaja za svih nas, bilo da se radi o privatnim ili investicijskim poduhvatima. Upravo zbog toga nam je posebno zadovoljstvo iskoristiti svoje iskustvo i znanje kako bi individualno i s posebnom pažnjom pristupili svakoj ideji naših klijenata. U suradnji s pouzdanim i provjerenim partnerima (pravnicima, arhitektima, javnim bilježnicima...), savjetujemo Vas kroz sve etape procesa prodaje, kupnje ili gradnje, zastupamo Vaše interese i obavještavamo Vas o zakonskim pravima i obvezama. 

Ivamon d.o.o. upisan je  u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, naši agenti imaju položen stručni ispit i upisani su u imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina. Naše je poslovanje u potpunosti prilagođeno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina.

Obratite nam se sa povjerenjem, naš Vas tim čeka!

 


Viviana Glavaš
+385915545620
Italiano 


Monika Glavaš
+385997475196
English 

 1656154662_boro-glavas.jpeg 
Boro Glavaš
+38598254923
Deutsch

info@ivamon.hr